Виж още

 Свежен ЕООД предлага голямо разнообразие от текстилни модели - спално бельо, дамаски, кувертюри, покривки за маси, покривала за легла, завивки, възглавници (силиконови, дунапренови, пухени) и други текстилни изделия, използвани както в дома, така и в оборудването на хотели и ресторанти. Производител е на чаршафи, калъфи, олекотени пухени завивки, възглавнички, детски и бебешки комплекти, спални чували, силиконови дюшеци, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, производство на хавлиени изделия - хавлии, халати и комплекти за баня. Предлага още пердета, завеси, стречове, дюшеци и много други.

 Фирмата е производител, вносител и търговец на текстилни изделия за битови нужди, хотелско и ресторантско обзавеждане и оборудване. За да удоволетвори разнообразните нужди на Клиентите си, всяко едно свое изделие може да предложи в съчетание от следните материи - памук, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, както и с щампа и бродерия. Пълнежът на завивките може да бъде съчетан в желано от клиента процентно съдържание на полиестерна вата, силиконова вата, вълнена вата.

 * Svejen изпълнява поръчки и модели както със свои, така и с материал на КЛИЕНТА.

 * Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!

Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от идеи!

Производство на текстилни и хавлиени изделия

Свежен е производител на текстилни и хавлиени изделия в България. Работи и по зададени от клиента модели и размери. Разполага с добре оборудвани шивашки цех в центъра на Брезово и ателие в Пловдив, намиращо се на Пещерско шосе 66 - кръстовището за хирургиите.

Приема поръчки за шев на спално бельо, кувертюри, покривала за легла, възглавници, хавлии, хавлиени кърпи и халати, пердета и завеси, хангали, карета, покривки за маса, възглавници за пейки, столове и шезлонги и много други текстилни изделия, предназначени за обзавеждане на жилища, хотели и ресторанти. Изработва още бродерии и прошивки.

Свежен търгува с текстилни и хавлиени изделия както собствено производство, така и вносни. Посетете фирмения магазин, за да намерите това, което търсите!

Фирмата поддържа богат асортимент и предлага възможност за индивидуално изпълнение на поръчки, което ще удовлетвори нуждите на всеки Клиент!

Всички текстилни продукти могат да бъдат изработени от памук, сатен, хасе, релефни крепони и други материи, възглавниците и завивките да бъдат съчетани в желаното процентно съдържание на полиестерна, силиконова или вълнена вата, а дамаските - от памучни, жакардови, полиестерни и сатенени материи, както и съчетани по между им. Свежен изработва различните видове и модели хавлиени изделия с различен състав и качества, според нуждите и желанията.

Спално бельо

чаршафи, калъфки, пликове, спални комплекти, олекотени комплекти, силиконови, дунапренови и пухени възглавници, детски комплекти, чаршафи с ластици, комплекти за спалня

Кувертюри, покривки, дамаски

покривала за легла и холови гарнитури, декоративни възглавници за шезлонг и столове, покривки за маса, дамаски, карета и хангали

За хотели и ресторанти

карета, хангали, спално бельо, възглавници, покривала за легла, хавлиени кърпи и халати, пердета и завеси, покривки за маса, възглавници за шезлонг, пейки и столове

Завивки, дюшеци, постелки

одеала, олекотени завивки, юргани, силиконови дюшеци, спални чували, плажни постелки, постелка за легло

Домашен текстил

олекотени завивки и комплекти, спално бельо, юргани, детски и бебешки комплекти, пелени, вързанки, лигавници, дантели, хавлиени кърпи и халати, хавлии за баня, престилки, ръкохватки, манти, покривала за легла и холови гарнитури, покривки, пердета

Хавлиени изделия

хавлии, хавлиени кърпи, халати, хавлиени комплекти за баня