Виж още

 Свежен ЕООД предлага голямо разнообразие от текстилни модели - спално бельо, дамаски, кувертюри, покривки за маси, покривала за легла, завивки, възглавници (силиконови, дунапренови, пухени) и други текстилни изделия, използвани както в дома, така и в оборудването на хотели и ресторанти. Производител е на чаршафи, калъфи, олекотени пухени завивки, възглавнички, детски и бебешки комплекти, спални чували, силиконови дюшеци, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, производство на хавлиени изделия - хавлии, халати и комплекти за баня. Предлага още пердета, завеси, стречове, дюшеци и много други.

 Фирмата е производител, вносител и търговец на текстилни изделия за битови нужди, хотелско и ресторантско обзавеждане и оборудване. За да удоволетвори разнообразните нужди на Клиентите си, всяко едно свое изделие може да предложи в съчетание от следните материи - памук, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, както и с щампа и бродерия. Пълнежът на завивките може да бъде съчетан в желано от клиента процентно съдържание на полиестерна вата, силиконова вата, вълнена вата.

 * Svejen изпълнява поръчки и модели както със свои, така и с материал на КЛИЕНТА.

 * Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!

Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от идеи!

 Свежен предлага олекотени завивки, юргани, възглавници, спално бельо, спални чували, както и постелки за дюшеци, силиконови дюшеци. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки комплекти. Олекотените завивки и спалното бельо могат да бъдат изработени от хасе, ранфорс, памук, сатен и крепон. Използва се силиконова и полиестерна вата с грамаж от 50 до 500 гр./м2. Пухените антиалергични изделия могат да бъдат съчетани с вълна, памук, полиестер и др. Така, за разлика от традиционните и отдавна познати на клиентите варианти завивки, пухьт дава предимството да не се губи от обема при продължителна употреба, поради което е предпочитано при производството на възглавници.

 Фирмата притежава шивашки цех в град Брезово и магазин с ателие в Пловдив.

 Svejen предлага специални оферти при поръчка от хотели. Изпълнява индивидуални поръчки.

Матраци
Дунапренен матрак облечен с калъф с цип 100% памук

Матраци

Луксозен матрак
Луксозни матраци

Матрак

Матрак

Матрак

Мемори подложка 5 см

Мемори подложка 5 см

Дюшек дреб
Дюшек дреб

Дюшек

Дюшек
Дюшек дреб

Дюшек

Дунапрен

Дунапрен

Детски дюшек - щампа по желание на клиента

Детски дюшек

Бебешки дюшек за кошара
Бебешки дюшек за кошара - щампа по желание на клиента

Бебешки дюшек за кошара

Детски дюшек
Детски дюшек - щампа по желание

Детски дюшек