Виж още

 Свежен ЕООД предлага голямо разнообразие от текстилни модели - спално бельо, дамаски, кувертюри, покривки за маси, покривала за легла, завивки, възглавници (силиконови, дунапренови, пухени) и други текстилни изделия, използвани както в дома, така и в оборудването на хотели и ресторанти. Производител е на чаршафи, калъфи, олекотени пухени завивки, възглавнички, детски и бебешки комплекти, спални чували, силиконови дюшеци, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, производство на хавлиени изделия - хавлии, халати и комплекти за баня. Предлага още пердета, завеси, стречове, дюшеци и много други.

 Фирмата е производител, вносител и търговец на текстилни изделия за битови нужди, хотелско и ресторантско обзавеждане и оборудване. За да удоволетвори разнообразните нужди на Клиентите си, всяко едно свое изделие може да предложи в съчетание от следните материи - памук, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, както и с щампа и бродерия. Пълнежът на завивките може да бъде съчетан в желано от клиента процентно съдържание на полиестерна вата, силиконова вата, вълнена вата.

 * Svejen изпълнява поръчки и модели както със свои, така и с материал на КЛИЕНТА.

 * Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!

Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от идеи!

 Свежен предлага олекотени завивки, юргани, възглавници, спално бельо, спални чували, както и постелки за дюшеци, силиконови дюшеци. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки комплекти. Олекотените завивки и спалното бельо могат да бъдат изработени от хасе, ранфорс, памук, сатен и крепон. Използва се силиконова и полиестерна вата с грамаж от 50 до 500 гр./м2. Пухените антиалергични изделия могат да бъдат съчетани с вълна, памук, полиестер и др. Така, за разлика от традиционните и отдавна познати на клиентите варианти завивки, пухьт дава предимството да не се губи от обема при продължителна употреба, поради което е предпочитано при производството на възглавници.

 Фирмата притежава шивашки цех в град Брезово и магазин с ателие в Пловдив.

 Svejen предлага специални оферти при поръчка от хотели. Изпълнява индивидуални поръчки.

Матраци
Дунапренен матрак облечен с калъф с цип 100% памук

Матраци

Луксозен матрак
Луксозни матраци

Матрак

Матрак

Матрак

Мемори подложка 5 см

Мемори подложка 5 см

Дюшек дреб
Дюшек дреб

Дюшек

Дюшек
Дюшек дреб

Дюшек

Дунапрен

Дунапрен

Детски дюшек - щампа по желание на клиента

Детски дюшек

Бебешки дюшек за кошара
Бебешки дюшек за кошара - щампа по желание на клиента

Бебешки дюшек за кошара

Детски дюшек
Детски дюшек - щампа по желание

Детски дюшек

Дюшек от дреб
Дюшек от дреб
Дюшек от дреб зашиване
Дюшек от дреб зашиване
Дюшек от дреб страна
Дюшек от дреб страна
Подложка от мемори пяна
Подложка от мемори пяна
Подложка от мемори пяна 1
Подложка от мемори пяна 1