Виж още

 Свежен ЕООД предлага голямо разнообразие от текстилни модели - спално бельо, дамаски, кувертюри, покривки за маси, покривала за легла, завивки, възглавници (силиконови, дунапренови, пухени) и други текстилни изделия, използвани както в дома, така и в оборудването на хотели и ресторанти. Производител е на чаршафи, калъфи, олекотени пухени завивки, възглавнички, детски и бебешки комплекти, спални чували, силиконови дюшеци, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, производство на хавлиени изделия - хавлии, халати и комплекти за баня. Предлага още пердета, завеси, стречове, дюшеци и много други.

 Фирмата е производител, вносител и търговец на текстилни изделия за битови нужди, хотелско и ресторантско обзавеждане и оборудване. За да удоволетвори разнообразните нужди на Клиентите си, всяко едно свое изделие може да предложи в съчетание от следните материи - памук, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, както и с щампа и бродерия. Пълнежът на завивките може да бъде съчетан в желано от клиента процентно съдържание на полиестерна вата, силиконова вата, вълнена вата.

 * Svejen изпълнява поръчки и модели както със свои, така и с материал на КЛИЕНТА.

 * Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!

Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от идеи!

Дамаски - Интериорен текстил Свежен

Свежен е производител, вносител и търговец на разнообразни дамаски. Те могат да бъдат памучни, жакардови, полиестерни и сатенени материи, както и съчетани по между им. Дамаските са предназчени за кувертюри, пердета, завеси, покривки, карета и хангали.

Svejen изпълнява индивидуални поръчки по зададени от клиента модели и размери!

Фирмата притежава шивашки цех в град Брезово и магазин с ателие в Пловдив.

Предлага още - кувертюри, възглавници, карета и хангали, спално бельо, изпълнени с бродерии, прошивки и щампи.

Svejen изпълнява индивидуални поръчки по зададени от Клиента модели и размери.